Praktijk

Praktijk

Rijschool Milana zorgt ervoor dat jij op een veilige en verantwoordelijke manier in het bezit komt van je rijbewijs.

Bij rijschool Milana worden alle leerlingen aan het begin van hun lestraject door hun instructeur beoordeeld. Op basis van de eerste 3 lessen wordt per leerling een persoonlijk lestraject opgesteld. Zo weet je vanaf het begin direct waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. De rijlessen duren 90 minuten waardoor de leerling genoeg aandacht en vrijheid kan krijgen om op een ontspannen manier te oefenen.

Tussentijdse toets (TTT)

Voordat je rijexamen doet, kun je ervoor kiezen een tussentijdse toets (TTT) te doen bij het CBR. Een tussentijdse toets is niet verplicht. Wel kan deze toets je helpen bij het echte examen. De tussentijdse toets lijkt namelijk op het echte rijexamen maar je kunt er niet voor zakken.

De tussentijdse toets biedt een uitstekende mogelijkheid om te zien hoe je er in de ogen van een examinator voor staat. Je hoort achteraf welke punten er al op niveau zijn en waar je in de volgende rijlessen nog verder aan moet werken. Een groot voordeel van de tussentijdse toets is dat je al een keer meemaakt hoe het er bij je echte rijexamen aan toe zal gaan. Bij veel kandidaten neemt dit een groot deel van de zenuwen weg waardoor er op het rijexamen beter gepresteerd wordt.

Voer je bij je tussentijdse toets je bijzondere manoeuvres goed uit, dan krijg je hiervoor een vrijstelling tijdens het praktijkexamen.

Opfriscursus

Zit je onzeker achter het stuur? Of heb je al langere tijd geen auto meer gereden? Dan kun je gebruik maken van een opfriscursus. Tijdens de opfriscursus werk je aan je zelfvertrouwen en krijg je de auto weer volledig onder controle. De opfriscursus van rijschool Milana geeft je meer zekerheid op de weg en uiteraard kun je tijdens de opfriscursus tips en tricks krijgen van de instructeur.

Automobilisten die al een tijd niet hebben gereden

Automobilisten die soms tientallen kilometers omrijden om de snelweg maar te mijden

Automobilisten die meer willen weten over het ‘nieuwe rijden’

Automobilisten die onzeker zijn vanwege de snel veranderende verkeersregels

Praktijk

Rijschool Milana zorgt ervoor dat jij op een veilige en verantwoordelijke manier in het bezit komt van je rijbewijs.

Tussentijdse toets

Voordat je rijexamen doet, kun je ervoor kiezen een tussentijdse toets (TTT) te doen bij het CBR.

Opfriscursus

Zit je onzeker achter het stuur? Of heb je al langere tijd geen auto meer gereden? Dan kun je gebruik maken van een opfriscursus.

Op basis van 27 waarderingen.
Toon Sterkenburg
2021-11-29
Dit is echt een kwalitatief goede rijschool. Hij geeft goed les en zorgt dat je helemaal klaar bent voor je examen. Als je je examen in één keer wilt halen moet je hier gaan lessen.
mohammed hayder
2021-10-31
voor alle mensen die twijfelen bij het kiezen van een rijschool zou ik zeggen kies voor rijschool milana. Hamed zorgt er niet alleen voor dat je je rijbewijs haalt maar zorgt er ook voor dat je later goed en veilig aan het verkeer deelneemt. Hamed communiceert duidelijk over les afspraken en is je vaste instructeur die zorgt voor leuke en leerzame lessen, ook is Hamed streng op momenten waarop het hoort. Nogmaals bedankt voor alle lessen Hamed.
Kjell Batenburg
2021-09-05
Heb nu al een tijdje kunnen genieten van m'n rijbewijs dankzij deze top rijschool waarbij ik alles in 1 keer heb gehaald! Hamed zorgt er niet alleen voor dat je je examens haalt maar zorgt er ook voor dat je daarna alles goed onthoud en veel veilige kilometers kan maken. Hij maakt de lessen gezellig maar is ook streng waar nodig. Oftewel het is zeker een aanrader om bij Rijschool Milana te lessen!!
Anouk Lubbers
2021-06-15
Ik ben deze week een een keer geslaagd voor mijn rijexamen met dank aan rijschool Milana! Gezellige maar ook strenge lessen als dat nodig is. En hij is flexibel qua lestijden, wat altijd handig is! Ik hoorde van veel vrienden horrorverhalen over instructeurs die alleen maar op hun mobiel zitten tijdens de lessen. Hamed is daarentegen erg proactief!
Lora Oudman
2021-04-29
Milana is een hele goede rijschool. De instructeur is kritisch maar erg gezellig. Daarom slagen vele leerlingen hier in 1 keer. Hamed streeft naar perfectie en is vanaf het eerste moment erg gemotiveerd om mij zo goed en veilig mogelijk te leren rijden.
tom brouwers
2021-04-20
Rijschool Milana is een enorm goeie rijschool. Persoonlijk heb ik daar in één keer de mijn rijbewijs gehaald en dit komt zeker door de manier waardoor ik les heb gekregen. Hamed is een hele aardige rij-instructeur, maar ook zeker kritisch op de nodige momenten. Hierdoor heb ik van elke les veel geleerd. Ik zou rijschool Milana zeker aanraden aan iedereen, en vooral aan mensen die goed auto willen rijden.
Mourad Chrit
2021-04-19
In 1 keer geslaagd dankzij deze geweldige rijschool! De instructeur geeft goede uitleg, brengt altijd een leuke sfeer en streng indien nodig. Daarnaast is hij heel flexibel met het inplannen en streeft hij altijd naar perfectie.
Iris van Dijk
2021-04-11
Elke les is leerzaam en gezellig. Er is altijd een goede sfeer in de auto, voelde me al gelijk op m’n gemak na de 1e les. En Hamed is er flexibel als het gaat om het inplannen van de lessen. Super rijschool!!