Ouders

Hallo, ik ben Milana. 

” MIJN PAPA IS DE BESTE RIJINSTRUCTEUR VAN DE HELE WERELD” 

Rijschool Milana zorgt er voor dat leerlingen op een professionele, verantwoorde en kwalitatieve manier hun rijbewijzen gaan halen. 

Net als ik dromen veel leerlingen om hun DROOM waar te maken. Namelijk je rijbewijs halen én het liefst in één keer. Wat sommige ouders vergeten is hoe belangrijk het is om na het behalen van je rijbewijs veilig en verantwoord deel te nemen aan het verkeer. U wilt toch ook dat uw kind straks veilig thuis komt en u met een gerust hart kunt gaan slapen?

Tijdens de rijlessen worden de leerlingen optimaal begeleid om snel en verantwoord hun B rijbewijzen te halen en jaren lang rijplezier er van te hebben.

Sommige ouders willen dat hun kind het liefst in één keer slaagt met zo min mogelijk kosten wat begrijpelijk is. Echter moet dit niet ten kosten gaan van de veiligheid van uw kind en de veiligheid van andere deelnemers in het verkeer.

Gemiddelde kosten voor het behalen van een rijbewijs bedragen € 2750,-. Deze kunt u terug vinden op de website:https://www.cbr.nl

Mijn papa wil dat al zijn leerlingen na het behalen van hun rijbewijs de beste chauffeurs zijn waar anderen wat van kunnen leren.

Niemand wil zijn familie en/of kinderen in gevaar brengen, u toch ook niet?

Mijn papa wil dat zijn leerlingen zo min mogelijk betrokken raken bij dit soort gevallen. Daarom wil mijn liefste papa op deze manier een steentje bijdragen en de verantwoording op zich nemen zodat uw kinderen of kleinkinderen straks veilig en verantwoord de weg op kunnen.

Bij rijschool Milana staan de volgende punten voorop

Tegenwoordig zijn de wegen veel drukker, denk bijvoorbeeld aan:

Op basis van 27 waarderingen.
Toon Sterkenburg
2021-11-29
Dit is echt een kwalitatief goede rijschool. Hij geeft goed les en zorgt dat je helemaal klaar bent voor je examen. Als je je examen in één keer wilt halen moet je hier gaan lessen.
mohammed hayder
2021-10-31
voor alle mensen die twijfelen bij het kiezen van een rijschool zou ik zeggen kies voor rijschool milana. Hamed zorgt er niet alleen voor dat je je rijbewijs haalt maar zorgt er ook voor dat je later goed en veilig aan het verkeer deelneemt. Hamed communiceert duidelijk over les afspraken en is je vaste instructeur die zorgt voor leuke en leerzame lessen, ook is Hamed streng op momenten waarop het hoort. Nogmaals bedankt voor alle lessen Hamed.
Kjell Batenburg
2021-09-05
Heb nu al een tijdje kunnen genieten van m'n rijbewijs dankzij deze top rijschool waarbij ik alles in 1 keer heb gehaald! Hamed zorgt er niet alleen voor dat je je examens haalt maar zorgt er ook voor dat je daarna alles goed onthoud en veel veilige kilometers kan maken. Hij maakt de lessen gezellig maar is ook streng waar nodig. Oftewel het is zeker een aanrader om bij Rijschool Milana te lessen!!
Anouk Lubbers
2021-06-15
Ik ben deze week een een keer geslaagd voor mijn rijexamen met dank aan rijschool Milana! Gezellige maar ook strenge lessen als dat nodig is. En hij is flexibel qua lestijden, wat altijd handig is! Ik hoorde van veel vrienden horrorverhalen over instructeurs die alleen maar op hun mobiel zitten tijdens de lessen. Hamed is daarentegen erg proactief!
Lora Oudman
2021-04-29
Milana is een hele goede rijschool. De instructeur is kritisch maar erg gezellig. Daarom slagen vele leerlingen hier in 1 keer. Hamed streeft naar perfectie en is vanaf het eerste moment erg gemotiveerd om mij zo goed en veilig mogelijk te leren rijden.
tom brouwers
2021-04-20
Rijschool Milana is een enorm goeie rijschool. Persoonlijk heb ik daar in één keer de mijn rijbewijs gehaald en dit komt zeker door de manier waardoor ik les heb gekregen. Hamed is een hele aardige rij-instructeur, maar ook zeker kritisch op de nodige momenten. Hierdoor heb ik van elke les veel geleerd. Ik zou rijschool Milana zeker aanraden aan iedereen, en vooral aan mensen die goed auto willen rijden.
Mourad Chrit
2021-04-19
In 1 keer geslaagd dankzij deze geweldige rijschool! De instructeur geeft goede uitleg, brengt altijd een leuke sfeer en streng indien nodig. Daarnaast is hij heel flexibel met het inplannen en streeft hij altijd naar perfectie.
Iris van Dijk
2021-04-11
Elke les is leerzaam en gezellig. Er is altijd een goede sfeer in de auto, voelde me al gelijk op m’n gemak na de 1e les. En Hamed is er flexibel als het gaat om het inplannen van de lessen. Super rijschool!!